Actualitate

Spitalizat cu COVID-19, Jirinovski a încetat să-i recunoască pe cei dragi

Liderul LDPR, Vladimir Zhirinovsky, care a fost internat cu COVID-19 în spitalul clinic central, nu își recunoaște rudele.

URA.RU scrie despre acest lucru cu referire la surse din canalul său Telegram. Potrivit publicației, politicianul a încetat să-și mai recunoască camarazii de arme, rudele apropiate și medicii.

Starea lui rămâne gravă, iar medicii nu dau speranțe cu privire la evoluțiile ulterioare. Anterior, o sursă Znak.com a spus că liderul LDPR a fost deconectat de la canula nazală și conectat la un ventilator.

Potrivit acestuia, cu o zi înainte politicianul încă mai putea respira singur, dar astăzi i-a devenit greu. Informațiile despre conectarea politicianului la ventilator au fost negate de un interlocutor TASS. Potrivit acestuia, el primește doar uneori o mască de oxigen de la medici în scop medical.

Spitalizarea lui Jirinovski cu tulpina Omicron a fost raportată miercuri, 9 februarie, în serviciul de presă al Ministerului Sănătății din Rusia. Departamentul a apreciat starea lui ca fiind stabilă, adăugând că liderul LDPR primește toate îngrijirile medicale necesare.

O sursă Kommersant a spus că politicianul și-a ascuns boala COVID-19 timp de două săptămâni, deoarece se temea că informațiile despre acest lucru ar introduce îndoieli inutile în rândurile susținătorilor vaccinării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *