Politică

Statutul de candidat la UE, obținut ca efect al războiului e „declarat” cea mai mare realizarea a PAS. Gavrilița citește de pe foaie raportul „Un an de guvernare solidară cu oamenii”

Natalia Gavrilița (PAS) citește de pe foaie un „raport” de activitate.

Obținerea statutului de candidat la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova este ceea mai mare realizare pentru țara noastră într-un an de activitate al actualului guvern, a declarat Nicu Popescu, vicepremier, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. Anume ministrul de Externe a fost cel care a preluat stafeta de la premier în prezentarea raportului de activitate. Urmează fiecare vicepremier și ministru să prezinte reușitele pe domeniile sale de activitate.

La 6 august 2021, la Președinție, a avut loc ceremonia de învestire a Guvernului condus de Natalia Gavrilița. Atunci Guvernul Gavrilița anunța că, în primele luni de mandat, va prioritiza patru direcții de activitate: gestionarea eficientă a crizei sanitare cauzate de pandemia de COVID-19, demararea reformei justiției și pachetul anti-corupție, creșterea veniturilor populației și protecția socială a grupurilor vulnerabile și restabilirea finanțării externe.

Concluzia nu poate fi decât una: „PAS a luat doar decizii bune, chiar dacă vremurile sunt grele”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Statutul de candidat a fost obținut ca efect al personalității Dnei Maia Sandu. Punct! Bucurați-vă și lăudați aceasta personalitate cu personalitate. Cert este că până la ea politica a fost o afacere masculina, dar destul de prost făcută de bărbați misogini, mitomani, tâlhari, turnători, mârlani sau tembeli politici.

  2. Dupa cei de la timpul, daca s-au marit exorbitant preturile, nu este din cauza razboilui, ci incompetenta guvernarii.
    Daca guvernarea a reusit sa aduca tara pe linia de plutire in problema de incadrare europeana, atunci e din cauza razboiului, dar nu a conducerii statului.
    Exact ca un joc de copii – asta imi place, asta nu-mi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *