Social

„Tentativă de suicid” ca în filme fantastice, la Drochia. Și-a murdărit mâinile cu ketchup, de dragul iubitei

Caz neobișnuit în raionul Drochia, după ce noaptea trecută medicii și poliția au fost sesizați despre faptul că în localitatea Pervomaiskoe un bărbat și-ar fi crestat venele. Imediat, poliția și ambulanța s-au deplsat la fața locului, dar, apoi s-a stabilit că a fost doar o simulare a unei tentative de suicid.

Sursele PulsMedia.MD din teritoriu susțin că noaptea trecută, în jurul orei 00:30, serviciul de urgență a fost sesizat de către o femeie din Italia despre faptul că un amic de-al ei și-ar fi tăiat venele de la mână, în timp ce se afla la casa părintească din Pervomaiskoe, scrie Echipa.md.

Imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un echipaj de poliție, însă acestora nu li s-a permis să intre în curte.

Ulterior s-a stabilit că de fapt totul a fost nimic altceva decât o simulare a unei tentative de suicid, pusă la cale de către un tip de 34 de ani.

Sursele citate susțin că acesta ar fi locuit în concubinaj cu o femeie, într-un apartament din Drochia, însă după ce s-au certat câteva zile în urmă, femeia l-ar fi fugărit din apartament la părinții lui în localitatea sus menționată.

Bărbatul și-ar fi dorit să se întoarcă la fosta sa concubină și a apelat la ajutorul unei cunoștințe comune. Acesta și-ar fi murdărit mâinile cu ketchup și i-a trimis poze cunoscutei din Italia menționând că și-ar fi crestat venele, în speranța că ultima îi va comunica fostei sale iubite, iar dânsa din milă îl va primi înapoi acasă.

Oamenii legii cercertează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *