Horoscop

5 ZODII în care poți să ai încredere totală

Taurul
Dacă vrei să afli ceva concret, sincer și direct, fără să fii menajat, atunci nativul Taur este cel cu care ar trebui să porți o conversație. Spune clar lucrurilor pe nume, este deschis și extrem de sincer. Nu se sfiește să spună ce crede, chiar dacă asta înseamnă ca adevărul lui să supere pe cineva.

Taurul este curajos din acest punct de vedere și preferă să fie onest cu cei dragi, refuzând să apeleze la tot felul de complimente care nu își au rostul.

Așadar, dacă preferi o părere sinceră și vrei să afli o impresie care să se apropie de adevăr, nu strică să apelezi la un nativ din zodia Taur. Fără îndoială, când vine vorba de acest capitol, se dovedește necruțător în ale sincerității, preferând să spună exact ce crede și ce simte.

 Fecioara
Un nativ Fecioară te va trata întotdeauna cu o atitudine sinceră și directă și va aștepta și de la tine același lucru. Extrem de atent la detalii și foarte critic, acest nativ nu va evita să-ți spună în față tot ce crede chiar cu riscul de a deranja.

Atenția la cele mai mici detalii este o trăsătură caracteristică, iar acest lucru îl face să dezbată un subiect de la A până la Z. Prin urmare, remarcă cele mai mici lucruri, care de abia ies în evidență, și le analizează pe larg.

Așadar, dacă ai o problemă care te macină și aștepți o părere sinceră, nativul Fecioară nu se va sfii să-ți spună în față tot ce gândește. Cel mai probabil, va scoate la iveală aspecte pe care tu nici măcar nu le-ai sesizat.

S-ar putea ca discuția să te irite, căci va fi extrem de sinceră. Dacă nu ești pregătit pentru o astfel de conversație, mai bine evită momentul.

Săgetător
Nativii Săgătătorii sunt siguri pe ei, extrem de încrezători în propriile forțe, și obișnuiesc să vorbească deschis atunci când li se cere părerea. Sunt idealiști, au planuri mărețe și pot fi extrem de sinceri, dacă li se cere.

Nu se abat de la drumul lor, nu caută să înflorească vorbele sau să prezinte o situație așa cum nu e ea de fapt, întrucât nu găsesc nicio miză în asta.

Nu au nimic de câștigat în a ambala frumos o informație, dacă simt că lucrurile nu sunt de așa natură. Nu îi interesează să amăgească pe cineva sau să se pună bină cu cineva, prin urmare nu te așteaptă la vorbe dulci, dacă nu e cazul de ele. Săgetătorii acționează și reacționează fix așa cum simt.

 Berbec
Fire impulsivă, Berbecul trântește în față purul adevăr, care există bineînțeles în viziunea lui, fără să stea prea mult pe gânduri. Să nu ai impresia nicio secundă că te va feri de unele cuvinte doar în ideea că s-ar putea să te rănească.

Dă dovadă de sinceritate excesivă și nu se ferește să spună exact ce crede. El merge pe principiul ce e în gușă, și-n căpușă.

Drept urmare, nu e cazul să te îndoiești de vorbele lui, pentru că Berbecul îți va vorbi deschis și îți va prezenta părerea sinceră asupra subiectului pe care i-l prezinți.

 Pești
Sensibilitatea este principala caracteristică a nativului din zodia Pești, prin urmare acest nativ va adopta o atitudine plină de sinceritate în fața persoanelor dragi, așteptând același lucru și din partea lor.

Nu-i stă în caracter să se prefacă sau să spună ceva ce nu e. Lumea acestui nativ este învăluită în emoții și sentimente, motiv pentru care preferă să discute sincer și deschis. Urmărește un mediu în care să se simtă ca acasă, cu oameni apropiați sufletului lui boem, în care totul să fie pus pe tavă, fără secrete și taine care nu își au rostul.

Așadar, dacă ai nevoie de o sugestie sau de un punct de vedere apropiat de realitate, nu strică să abordezi un nativ Pești. Viclenia e departe de el, acesta fiind adeptul discuțiilor sincere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.