Economie

Trans Oil Grup investește în uzina de prelucrare a semințelor oleaginoase „Floarea Soarelui”

Anuntul despre initierea aceastei tranzactii a avut loc în august 2012.

Vincenzo Turrisi, Managerul General Trans Oil Group of Companies a menționat: „Acesta este un pas important pentru Grupul Trans – Oil. Cu suportul partenerilor noștri noi, suntem gata să depunem toate eforturile pentru a spori volumele de procesare a semintelor oleaginoase, extinderea activitatii de producere agricola și consolidarea poziției pe piata in ceea ce tine comerțul international de cereale. Printre prioritățile de baza a proiectului sunt protecția mediului și sustenabilitatea operațiunilor. Am început deja o investiție importantă în uzina de prelucrare a semintelor oleaginoase „Floarea Soarelui” din or. Bălți, scopul investiției este de a o face mai eficienta și mai ecologica, precum și pentru a îndeplini cele mai înalte standarde internaționale.

Producția agricolă va deveni o parte tot mai importantă a afacerii noastre, pentru că Moldova are un potențial ridicat de dezvoltare și consolidare.

Suport IFC (IFC), în parteneriat cu DEG si FMO a fost semnificativ și va ajuta grupul să își atingă obiectivele strategice pentru a deveni un actor regional important.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *