Economie

Trans Oil Grup investește în uzina de prelucrare a semințelor oleaginoase „Floarea Soarelui”

Anuntul despre initierea aceastei tranzactii a avut loc în august 2012.

Vincenzo Turrisi, Managerul General Trans Oil Group of Companies a menționat: „Acesta este un pas important pentru Grupul Trans – Oil. Cu suportul partenerilor noștri noi, suntem gata să depunem toate eforturile pentru a spori volumele de procesare a semintelor oleaginoase, extinderea activitatii de producere agricola și consolidarea poziției pe piata in ceea ce tine comerțul international de cereale. Printre prioritățile de baza a proiectului sunt protecția mediului și sustenabilitatea operațiunilor. Am început deja o investiție importantă în uzina de prelucrare a semintelor oleaginoase „Floarea Soarelui” din or. Bălți, scopul investiției este de a o face mai eficienta și mai ecologica, precum și pentru a îndeplini cele mai înalte standarde internaționale.

Producția agricolă va deveni o parte tot mai importantă a afacerii noastre, pentru că Moldova are un potențial ridicat de dezvoltare și consolidare.

Suport IFC (IFC), în parteneriat cu DEG si FMO a fost semnificativ și va ajuta grupul să își atingă obiectivele strategice pentru a deveni un actor regional important.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.