Social

Trei polițiști din Ceadîr-Lunga, documentați pentru acte de corupție. Reacția IGP

Trei angajați ai Inspectoratului de Poliție Ceadîr- Lunga sunt documentați pentru acte de corupție. Măsurile de investigație au fost demarate de Procuratura Anticorupție (PA) și Centrul Național Anticorupție (CNA), scrie Realitatea.md.

UDAPTE: Este vorba despre doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga și un angajat al serviciului de asistență medicală urgentă din localitate care a avut rolul de intermediar.

Polițiștii ar fi pretins și primit 350 de euro de la un șofer pentru a nu-l documenta, după ce a condus beat automobilul. Banii au fost transmiși sub controlul CNA și al procurorilor, transmite TV8

În dimineața zilei de luni 10 iulie, oamenii legii au efectuat percheziții autorizate în 8 locații, inclusiv în sediul Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga și la domiciliile bănuiților.

De la fața locului au fost ridicate diferite sume de bani, valută și monedă națională, dar și două arme deținute legal. În prezent, acțiunile de urmărire penală continuă. 

Cele trei persoane urmează să fie plasate în izolatorul de detenție provizorie. Măsurile de investigație au fost demarate de Procuratura Anticorupție (PA) și Centrul Național Anticorupție (CNA).

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează asemenea ilegalități în rândul angajaților și va examina acțiunile acestora inclusiv prin prisma disciplinei de serviciu”, transmite IGP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *