Actualitate

ULTIMA ORĂ / Cetățeanul din Tadjikistan, care a forțat geamul din Aeroport și a evadat, a fost REȚINUT (VIDEO)

Ieri seara, într-o localitate din regiunea transnistreană a fost depistat bărbatul, în vârstă de 23 de ani și în scurt timp a fost adus în mun. Chișinău. În prezent, tânărul se află în izolatorul de detenție provizorie a Departamentului de Poliție Municipal.

Pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală pe faptul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, în conformitate cu art.362, al.1 al CP al RM, persoana riscă amendă în mărime de până la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Informație inițială: Poliția de Frontieră prezintă o primă informație pe cazul părăsirii neautorizate a teritoriului Aeroportului Internațional Chișinău de către un cetățean străin.

Astfel, la data de 24 iulie 2019, în jurul orei 04:00, prin forțarea geamului din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău, un cetățean al Tadjikistan a părăsit neautorizat sala controlată de operatorul de aeroport SRL „Avia Invest", deplasându-se într-o direcție necunoscută.

De menționat că persoanei în cauză nu i-a fost autorizată intrarea în Republica Moldova pe motiv că anterior a fost documentat pentru depășirea regulilor de ședere în Republica Moldova, conform art. 333, al. 1 al Codul Contravenţional al RM.
Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă internă și se cercetează în conformitate cu legislația în vigoare.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *