Actualitate

ULTIMA ORĂ! Magistrații Judecătoriei Bălți au amânat ședința de judecată pentru ora 12:30. Solicitarea avocaților „ȘOR”, aprobată de judecător

„Instanța decide: Se admite demersul înaintat de reprezentanții persoanei terțe Marina Tauber cu referire la oferirea termenului de a lua cunoștință cu dosarul administrativ, dar instanța stabilește un termen de o oră de vreme. Totodată și ceilalți participanți au posibilitatea să ia cunoștință cu referința care a fost astăzi înmânată. Ședința la moment se dclară închisă pentru o oră. La 12:30 ne întâlnim aici în sală”, a menționat magistrata Natalia Costaș.

Vă amintim că, hotărârea Comisiei, privind anularea înregistrării candidatului Partidului Șor în alegerile locale noi din Bălți a fost adoptată miercuri, 1 decembrie, și a fost votată de 6 membri CEC din cei 8 prezenți la ședință.

Potrivit raportorului, Pavel Postică, membru CEC, Marina Tauber, ar fi depășit plafonul maxim de cheltuieli permise în campania electorală. Suma invocată se referă la cheltuielile pentru mâncare ale activiștilor formațiunii.

Între timp, Marina Tauber a contestat decizia CEC la Curtea de Apel Chișinău. În demersul său, Marina Tauber cere instanței să anuleze hotărârea ca fiind „nefondată”. Avocații consideră că Partidul Șor este „vătămat în drepturile sale”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *