Politică

ULTIMA ORĂ! Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski riscă să fie excluși din PSRM: Au fost surprinși pe Aeroportul Chișinău în timp ce se îndreptau Israel, unde stă fugarul lan Șor

Comitetul Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) solicită fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) din Parlamentul R. Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune. Anunțul socialiștilor vine la o zi după ce cei doi, împreună cu candidatul la alegerile bașcanului din UTA Găgăuzia Victor Petrov, au fost surprinși la Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce se îndreptau spre Tel Aviv, Israel, unde stă și Ilan Șor, transmite Ziarul de Gardă.

De asemenea, PSRM îi solicită lui Vasile Bolea și lui Alexandr Suhodolski să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BECS.

„Deputații în Parlament Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliskii în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului.

Astfel, reieșind din neglijarea continuă a intereselor partinice cu desfășurarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BECS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliski și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune”, notează PSRM într-un comunicat.

La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rândurile PSRM a celor doi politicieni.

Deputații socialiști Vasile Bolea și Alexandru Suhodolschi, alături de Victor Petrov, care a candidat la alegerile bașcanului din UTA Găgăuzia, au zburat în dimineața zilei de miercuri, 17 mai, spre Tel Aviv, Israel, unde stă și Ilan Șor. Aceștia au zburat pe ruta Chișinău – Istanbul – Tel Aviv.

Toate cele 3 bilete au fost cumpărate din Israel. Totodată, aceștia au zburat cu business class.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Uăi uiti uăi niști molotoivani adevărați uăi! Curvi alese, di neam bun, molotoivănesc curat!!! Aiștea adevărați patrioțî șî reprezentanți ai paporului!!!
    Furî uăi, da ni dă șî nouî – multî muie desigur!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *