Război

Un corespondentul rus de război cere bombardarea centralelor termice pentru ca mai mulți ucraineni să moară în spitale

De asemenea, rusul a justificat recentele lovituri asupra infrastructurii critice.

Mercenarul rus Vladlen Tatarsky (pe numele real Maxim Fomin), care se autointitulează “corespondent de război”, a cerut lovituri asupra infrastructurii civile din Ucraina și distrugerea centralelor electrice, astfel încât mai mulți ucraineni să moară în spitale.

El a spus acest lucru într-o înregistrare video de propagandă, un fragment din care a fost publicat de jurnalistul ucrainean Denis Kazansky.

În special, fascistul rus justifică loviturile rusești asupra infrastructurii critice din Ucraina pe fundalul înfrângerii “celei de-a doua armate mondiale” pe câmpul de luptă și cere ca acest lucru să fie făcut din nou.

“Chiar și în domeniul apărării, infrastructura trebuie distrusă. Spitalele nu vor funcționa, vor muri mai mulți ha*holi pe mesele de operație, de exemplu”, a spus el.

“Așa cum am mai scris de multe ori, nu suntem în război cu oamenii pentru că oamenii au un anumit concept de umanitate și onoare”, a comentat jurnalistul.

După cum a relata TIMPUL, explozii au fost auzite în mai multe regiuni în timpul unui raid aerian pe 11 septembrie. Ca urmare a atacurilor rusești, regiunile Harkov și Donețk au fost complet nealimentate cu energie electrică, în timp ce regiunile Zaporizhzhya, Dnipropetrovsk și Sumy au fost parțial nealimentate cu energie electrică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *