Justiție

Un tânăr de 21 de ani își va petrece următorii 15 ani după gratii: L-a omorât cu sânge rece pe un bărbat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani își va petrece următorii 15 ani în spatele gratiilor pentru omor comis cu o deosebită cruzime. Sentința a fost dictată de magistrației Judecătoriei Chișinău, sediul Centru.

De asemenea, acesta va trebui să restituie sumele de 300 000 lei cu titlu de prejudiciu moral cauzat prin infracțiune și 42 000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, transmite Echipa.md.

Potrivit învinuirii, totul a avut loc în luna aprilie 2020. Tânărul, împreună cu doi complici, dar și victima se aflau într-o fâșie forestieră din mun. Chișinău.

La un moemnt dat, între ei a apărut un conflict spontan, iar cei trei bănuiți ar fi snopit bărbatul în bătăi și l-au lăsat să zacă într-un șanț. În urma vătămărilor suportate, victima a decedat. Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor de care a fost acuzat. În privința coautorilor infracțiunii, cauzele penale au fost disjunse, astfel unul din ei fiind condamnat la 30 de ani de pușcărie, cu executare, iar în privința celui de al treilea inculpat, cauza penală se află încă la faza de examinare judiciară.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *