Actualitate

Unde se ascunde fostul ginere al lui Vladimir Putin. Noua lui iubită i-a organizat o super petrecere în Dubai

Kirill Shamalov este fostul soț al Katerinei Tikhonova. Cea din urmă este fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Bărbatul a fugit din Rusia cu noua lui iubită. Noua femeie din viața sa este fiica unui general rus FSB.

Aceștia s-au refugiat în Dubai, acolo unde bărbatul și-a sărbătorit cu mare fast ziua de naștere. Kirill este considerat unul din tinerii miliardari ai țării, iar recent a reușit să atragă din nou atenția presei.

El a împlinit în urmă cu câteva zile 40 de ani și a avut parte de o petrecere impresionantă organizată de iubita lui. Din păcate, imaginile din ziua evenimentului au fost considerate controversate, iar la scurt timp s-a iscat un adevărat scandal în jurul lui.

Actuala sa parteneră are grijă să îl surprindă, mai cu seamă în zilele speciale. Femeia i-a organizat recent o petrecere incredibilă în Dubai. Bărbatul a fugit în mare secret din Rusia, alături de noua femeie care l-a făcut să creadă în dragoste. Cei doi au plecat departe de meleaguri în încercarea de a scăpa de sancțiunile impuse în țară.

Shmalov s-a căsătorit cu mezina familiei lui Putin în anul 2013, iar cinci ani mai târziu foștii soți au hotărât să plece pe drumuri separate, scrie Newsweek.

Fostul ginere al liderului de la Kremlin are la activ două mariaje eșuate, dar cu toate astea nu și-a pierdut speranța în dragoste. Acum se iubește cu Anastasia Zadorina (33 de ani), un designer cunoscut și fiica unui general al serviciilor secrete extrem de influent. De asemenea, cel din urmă poartă un rol cheie în invazia lui Putin în Ucraina.

„Kirill a plecat în Emiratele Arabe alături de fiica generalului FSB, fondatoarea brandului rusesc olimpic, Anastasia Zadorina, acum aproape o săptămână. Au de gând să se odihnească acolo până ce trec aceste vremuri tulburi. Dimineața sunt la plajă, iar seara merg la karaoke”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.