Justiție

Unde și-a ascuns o moldoveancă buletinul românesc fals. Vameșii germani au observat imediat și au percheziționat-o fără jenă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Federal de Poliție au reușit să descopere joi o utilizare abuzivă a documentelor de identitate. O femeie (32 de ani) a ascuns documentul în sutienul său.

Femeia a fost observată ca pasageră într-un autoturism care intra în Germania din Cehia și a fost verificată la Waidhaus. În timpul controlului, aceasta s-a legitimat cu un pașaport moldovenesc, scrie oberpfalzecho.de.

Atenți, ofițerii au putut vedea amprenta unui alt document de identitate în sutienul femeii. După solicitări repetate, aceasta a fost nevoită să recunoască și a predat ofițerilor cartea de identitate românească vizibil falsificată.

Dreptul de a călători i-a fost retras

Întrucât și-a pierdut dreptul de a călători în Germania prin utilizarea cărții de identitate false, femeia se va confrunta nu numai cu acuzația de utilizare de cărți de identitate oficiale false, ci și cu acuzații penale pentru intrarea neautorizată pe teritoriul federal.

Ea va fi expulzată înapoi în Republica Cehă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *