Actualitate

Veaceslav Platon despre acuzațiile venite de la SIS: Delir și fantezii halucinante ale unor babe

„Mi se crează impresia că unii funcționari de stat sunt plătiți pentru a împroșca cu rahat și acest lucru e cea mai importantă ocupație a lor.

Încă o dată cer Procuraturii Generale să inițieze un dosar penal pe numele meu în baza celor relatate de SIS și să fie chemați pentru depoziții și mărturii toți acești bârfitori și babe de la piață privind izvorul fanteziilor lor halucinante.

Schemele lor regizate și arhetipurile devin tot mai amuzante.

Din păcate, tovarășiii din SIS, iresponsabili social, încă din timpul lui Plahotniuc au aruncat în toți cu noroi, fără să fie vreo unul pedepsit.

Din acest motiv, mă văd nevoit să le întrerup dulcea și feerica lor viață și să rog Procuratura Generală să inițieze un dosar penal și pe colaboratorii SIS, care au pregătit scrisori mincinoase pe Maia Sandu și Domnica Manole. Sandu era acuzată de trădare de patrie și scrisoarea a fost trimisă Comisiei parlamentare de profil la sfârșitul anului 2018, iar pe Manole o acuzau de comportament inadecvat statutului de judecător și s-au plâns pe ea aceluiași CSM.

Ar fi extrem de interesant, la ziua de azi, să ascultăm delirul pe care-l debitau atunci”, a scris Platon, informează unimedia.info  

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *