Actualitate

VIDEO/ A legat-o, i-a pus cuțitul la gât și i-a furat toți banii din casă. Poliția a reținut bărbatul

În cadrul acțiunilor comune de investigații, desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Glodeni, Direcției „Nord” a Inspectoratului Naţional de Investigaţii și procurorii Procuraturii Glodeni, s-a stabilit că în seara de 11 februarie, suspectul, cu cagulă pe cap, ar fi pătruns în casa unei femei din satul Cajba, în vârstă de 73 de ani, unde a deconectat lumina, a legat-o şi amenințând-o cu un cuţit, a deposedat-o de 15 000 de lei și 550 de euro, transmite echipa.md.

Grație acțiunilor speciale de investigații și intervenției prompte a polițiștilor, la 14 februarie suspectul a fost reținut. Acesta nu este la prima abatere de la lege, în anul 2021 a fost eliberat din detenție, fiind judecat pentru infracțiuni similare.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul suspectului, polițiștii au ridicat mijloace bănești sustrase, telefoane mobile, cartele telefonice. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de o asemenea infracțiune se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 10 ani. La moment, se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii.

Sursa: echipa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *