CSI / RusiaExterne

VIDEO. Ambasadorul rus în Polonia nu a fost lăsat de activiștii pro-ucraineni să depună flori la monumentul soldaților Armatei Roșii

Activiștii ucraineni și pro-ucraineni nu i-au permis ambasadorului rus la Varșovia, Serghei Andreev, să depună flori la monumentul soldaților Armatei Roșii din capitala Poloniei, pe 9 mai.

De asemenea, câteva sute de oameni îl așteptau pe ambasador la cimitirul din Varșovia, unde se află memorialul. Oamenii l-au înconjurat pe ambasador, și pe cei care-l însoțeau, și nu le-au permis să meargă la memorial, scrie Radio Svoboda.

De asemenea, ambasadorul a spus pentru Ria Novosti că nu a avut de suferit. Într-un final, el a fost nevoie să plece, menționând că ar putea încerca mai târziu să se întoarcă pentru a depune flori.

Sursa a mai menționat că în dimineața zilei de 9 mai, un grup de activiști a protestat în fața Ambasadei Rusiei din Varșovia.

Vă amintim că pe 9 mai 2022, ambasadorul Rusiei în Polonia Serghei Andreev a fost stropit cu vopsea roșie în timp ce mergea să depună flori la cimitirul ostașilor sovietici din Varșovia. Și atunci ambasadorul a fost nevoit să plece de la eveniment.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *