Social

VIDEO. Captură impresionantă de droguri la Florești: 16 kilograme de marijuana, estimate la peste 3,2 milioane de lei, confiscate de oamenii legii

Captură impresionantă de droguri în raionul Florești. Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, de comun cu procurorii  PCCOCS, au ridicat circa 16 kilograme de marijuana, estimate la peste 3,2 milioane de lei pe piața neagră.

Captura a fost efectuată ca urmare a 25 de percheziții desfășurate în primele trei zile ale lunii martie. Drogurile erau crescute într-un sat din raion, în scopul punerii lor în vânzare, transmite Deschide.md.

Acestea au fost ridicate de la domiciliul unuia din membrii activi ai grupului infracțional investigat, un bărbat de 45 de ani, care a și fost reținut. Procurorii PCCOCS au depus demers la Judecătoria Bălți pentru plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile, în scopul continuării obiective a investigațiilor.

Investigarea grupului a demarat în decembrie 2022, aceasta fiind în continuă desfășurare, pentru tragerea la răspundere a complicilor bănuitului reținut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu cred, că va veni vreo dată la mintea guvernanților moldoveni, că Marijuana nu este drog, ci doar substanță psihoactivă, care nici măcar deprindere nu provoacă. Ca tratament de boli psihosomatice, epilepsie, etc Marijuana nu are vreo alternativă mai bună. Creatorul a Gândit și a Creat toate lucrurile să fie perfecte, dar prostime face bariere, pentru a-și ușura viața de proști. Există acte internaționale, sunt adoptate decizii, care confirmă cele scrise mai sus. Proștii de la putere evită măcar să studieze aceste probe documentare, dar băgarea la dubală este și asta o afaere. Altfel nu poate fi explicat acest incident.

    1. Marijuana este de multe feluri, si fiecare fel are diferite actiuni asupra fiecaruia. Ma indoiesc ca marijuana confiscata in Moldova este marijuana medicinala, cel mai probabil este ca este cea mai imputita marijuana posibila. Si este foarte posibil ca o gramada de oameni din Moldova sa reactioneze in mod rau la marijuana. Am vazut prieteni in America fumand aceeasi marijuana, unul era bine, celalalt s-a simtit atat de rau ca a vomitat, a devenit paranoic si a trebuit sa plece acasa. Am citit povesti infricosatoare unde copii care au fumat marijuana au inebunit si s-au aruncat de la etaj. Este mai bine sa fie interzisa.

      1. Nu există marijuană împuțită, dar există tot genul de trolleri, care scriu cele vine-n cap, fără a fi cât de puțin documentați. Din cauza acestor ”opinii de specialitate” tema Marijuanei este speculată, ca la proști. Nici de probe științifice nu e nevoie, nici de Convenția Unică a ONU cu privire la stupefiante… De ce suntem săraci? Fiindcă sunteț proști. De ce suntem proști? Fiindcă suntem săraci. Chiar dacă ne cheamă Richard…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *