Actualitate

VIDEO/ Ceban îl atacă dur pe Alaiba: Strică aerul. În Parlament face același lucru

Astăzi, 15 decembrie, Ceban și-a exprimat indignarea față de critica lui Alaiba, în cadrul unei conferințe de presă, unde a făcut și mai multe „dezvăluiri” despre deputat.

„Apropo am văzut și un președințel de comisie, care e specialist în toate, mai ales în a scrie pe Facebook. M-am uitat foarte atent, om integru, om bun, om cinstit, care are trei apartamente, o casă, mașini. Dar nu vor organele de drept să-l întrebe de unde are acest președințel de comisie, care nu a făcut nimic în viața lui, nu a ridicat un pai”, a spus Ceban.

Primarul Capitalei a venit și cu unele „dezvăluiri în premieră” despre cum „l-a adus pe Dumitru Alaiba acasă”.

„Apropo, acest președințel de comisie, vă dezvălui în premieră – l-am adus eu acasă, când eram la Ministerul Educației. Era în diasporă. L-am angajat, iar peste jumătate de an l-am dat afară că în afară de a strica aerul prin Minister nu făcea nimic bun. Acum strică aerul prin Parlament. În loc să se ocupe de politica bugetar-fiscală, de proiecte de legi, de legi și tot așa mai departe, el scrie pe Facebook de dimineață până seara. Treziți-vă odată”, a menționat Ceban.

Amintim că, Ion Ceban, de nenumărate ori, a acuzat dur actuala guvernare de mai multe nelegiuiri, care potrivit lui, se produc în Capitală „la comanda guvernării”, iar Dumitru Alaiba l-a luat în râs la anumite acuzații.

Dumitru Alaiba a scris chiar recent despre așa zisul sabotaj al guvernării îndreptat spre Primăria Municipiului Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *