Actualitate

VIDEO/ Cecenul care a orchestrat uciderea lui Boris Nemţov, rănit în Ucraina. Kadîrov l-a vizitat în spital și l-a mângâiat pe cap

Kadîrov a venit la spital însoțit de fiul său de 14 ani pentru a învăța ”sarcinile de lider și nevoile comandanților de pe front”. Băiatul, îmbrăcat în uniformă militară, este unul dintre cei 12 copii ai liderului cecen.

Geremeyev, în vârstă de 43 de ani, este maior în batalionul de Nord al republicii cecene. Într-o postare pe Telegram, Ramzan Kadîrov, susţinea că Geremeyev și soldații săi au capturat puncte cheie din Mariupol. Mesajul a fost însoţit de un videoclip cu comandantul și soldații săi arborând steagul cecen deasupra unei clădiri, despre care Kadîrov a spus că este centrul administrativ al oraşului. Ulterior s+a descoperit că era vorba doar de un sediu periferic.

„Eu îi spun Ruslan cel Bun pentru că întotdeauna își face treaba. I s-a repartizat cea mai dificilă zonă a Mariupolului, dar s-a achitat perfect de sarcinile sale”, a declarat Kadîrov, după ce i s-a adresat lui Geremeyev cu apelativul ”fratele meu drag”, potrivit The Times.

Kadîrov susține că a trimis 10.000 de soldați, inclusiv trei dintre fii săi, să lupte în războiul din Ucraina, despre care susține că este o ”misiune sfântă”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *