CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Comandant rus foarte popular pe Telegram, lichidat în Ucraina. ”Mișa în Donbas” se afișa mândru în filmări cu steagul sovietic

Un ofițer rus care s-a evidențiat de la începutul invaziei Ucrainei prin filme de propagandă postate pe Telegram a fost lichidat de către forțele armate ale Kievului.

”Ca urmare a unui contraatac de succes al Brigăzii 79 a Forțelor de Apărare ale Ucrainei din Krasnohorivka, un alt ocupant de seamă a fost trimis pe lumea cealaltă”, este anunțul făcut de un jurnalist ucrainean.

Mihail Sergheevici Luchin era comandantul unui detașament responsabil cu manevrarea vehiculelor teleghidate din cadrul Brigăzii a V-a a armatei republicii separatiste din Donbas.

Avea în jur de 30.000 de urmăritori pe canalul de Telegram ”Mișa în Donbas”, unde anunțul morții a fost postat joi, 20 iulie, de către o colaboratoare.

Astfel, în filmările urcate pe rețelele sociale, Luchin mințea deseori că găsește prin case simboluri hitleriste, încercând să țină în viață operațiune falsă de denazificare a Ucrainei.

Pe de altă parte, Luchin avea cusut pe uniforma militară drapelul Uniunii Sovietice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *