ActualitateCSI / RusiaExterne

VIDEO – Discurs la televiziunea publică rusă: Bucureștiul trebuie bombardat nuclear!

Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai cunoscuți oameni TV din Rusia, este de părere că Bucureștiul ar trebui bombardat. Dintr-un „top” al orașelor care trebuie lovite, capitala României a fost pe primul loc. Au mai urmat: Paris, Marsilia, Lyon, Hamburg.

„Nu mă pot decide… Parisul sau Marsilia? Bucureștiul, evident!

Apoi Paris, Marsilia, Lyon… Lyonul e un oraș frumos, e și un festival acolo. Și în Germania, ca răzbunare pentru  Taurus, ce ar trebui să distrugem? Hamburg!”, a declarta Vladimir Soloviov

Soloviov, un apropiat al Kremlinului

Vladimir Soloviov ar fi primit in 2023 si in prima luna din 2024 o suma in ruble reprezentand echivalentul a 16 milioane de dolari. Motivatia oficiala a acestei „donatii” o reprezinta implicarea faimosului prezentator TV in „razboiul informational si ideologic contra Occidentului”, scrie Mediazona, citand o ancheta a Delfi Estonia, care a obtinut acces la documente interne ale administratiei Putin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Departe de a fi putinist, dar trebuie sa spun lucrurilor pe nume. Este o MIZERIE ce a facut Seful Politiei Rep, Moldova, d-l Cernauteanu, de a ordona oprirea a 200 moldoveni sa participe la mitingul AUR din fata Congresului PPE de la Romexpo. Cum este o MIZERIA si aceasta asa-zisa stire pusa in scena de Antena 3. Sa explic pe larg de ce este o MIZERIE: Cernauteanu nu avrea dreptul sa se implice in nici un fel in campania electorala din Romania, pt ca mitingul AUR tine de campania electorala. Prin aceasta Rep. Moldova vrea sa arate de ce i-a dat interdictie lui Simion de a intra in Rep, Moldova, adica “vedeti, v-am spus noi”. Cernauteanu a procedat la fel ca Putin cand l-a oprit pe Prigojin sa vina la Moscova, nici o diferenta la metoda folosita. Apoi, Politia, chiar si cea din Rep. Moldova, NU ARE NICI UN DERPT LEGAL, dar nici un drept, de a ingradi in vreun fel deplasarea libera a unor oameni. Spune Cernauteanu ca i-au cautat si nu aveau bani la ei. Baaaa, tu nu aveai dreptul legal nici sa ii cauti de bani, nici sa ii opresti ! Va amintesc ca AUR are sediu si in Rep. Moldova si membri acolo. Acei membri au dreptul sa se poata deplasa la mitinguri in Romania daca asa doresc, nu poti sa le ingradesti acest drept in nici un fel, o data pt ca nu e legal, apoi nu e democratic, apoi ii priveste si pe ei ce face PPE si Ursula, pt ca urmeza sa ii afecteze daca intra in UE !!! Si erau 200 de insi pana la urma. Era asta o problema pt Jandarmerie, care stim ca are efective suficiente pt a tine in frau nu 200 de insi, ci milioane (ne amintim 10 August, cand stim ce a facut JAndarmeria mult mai multor oameni decat 200 ) ? Dar… acum Cernauteanu a facut exces de zel (complet NEDEMOCRATIC, ILEGAL si pe model comunist), cu scopul de a motiva intr-un fel decizia ILEGALA si NEDEMOCRATICA aplicata lui George Simion de a intra in Rep. Moldova, pe motivul ilegal ca vrea sa “destabilizeze” Rep. Moldova (destabilizarea insemnand ca facea mitinguri pt unirea Rep. Moldova cu Romania, asta era destabilizarea, sa spunem CLAR). Totusi, Cernauteanu nu putea sa faca acest lucru cu de la sine putere, vinovatii sunt si prim-ministrul Recean si Maia Sandu (fara acordul lor Cernauteanu nu putea da acest ordin ilegal). Sa nu ma acuzati de putinism, ca nu e vorba DELOC de asa ceva. Uitati-va ca guvernele si din Romania, dar si din REp, Moldova folosesc metode KGB-iste, nedemocratice, ilegale, care incalca drepturile romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului. Astea doua guverne s-au unit in smecherii nedemocratice !

    1. Fai mamitzo, tu n-ai aflat de unde vin stipendiile financiare pentru hAur ?
      Iti zic eu, cauta o adresa de linga kremlin !
      Ca tu esti …asa cum esti ,asta e alta poveste.

      1. Parca sunteti spalati pe creier. Va explic ca metodele sunt comuniste si voi tot batman, batman…. Chiar daca sa zicem ca ar fi banii proveniti de unde zici tu, tocmai asta explicam ca metodele de impedicare nu sunt democratice. NU ai voie sa opresti oamenii sa calatoreasca. Numai in comunistm se proceda asa. In fine, e greu cu voi, va dati democrati dar cu metode tot de KGB. Principul sub care s-a facut este gresit. Putin imi pasa de hAUR… nu pricepeti NIK.

    2. Tipii care au ajuns la București, dintre cei care au putut trece frontiera, nu știau românește (ghici, ghicitoare, în ce iazîk vorbeau?), habar n-având nici măcar ce căutau acolo. Așa că vorbești aiureli, să te afli în treabă, vărsând lacrimi de krakadil. Democrația aia care îți iese din gură miroase a anarhie pusă în slujba dictaturii.

  2. Tipii care au ajuns la București, dintre cei care au putut trece frontiera, nu știau românește (ghici, ghicitoare, în ce iazîk vorbeau?), habar n-având nici măcar ce căutau acolo. Așa că vorbești aiureli, să te afli în treabă, vărsând lacrimi de krakadil. Democrația aia care îți iese din gură miroase a anarhie pusă în slujba dictaturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *