Actualitate

VIDEO/ „Îi place să-l pupe toți într-o…” Ceban s-a dezlănțuit. A dezvăluit cine de la guvernare a solicitat „undă verde”

Potrivit lui Ceban, una dintre acele 47 de solicitări depuse la Direcția generală transport public şi căi de comunicaţie, pentru a beneficia de „undă verde”, aparține președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

„Să nu mai fiu acuzat de minciună, pentru că eu vorbesc adevărul în comparație cu voi, mincinoșilor… Igor Grosu, președintele Parlamentului căruia îi place să meargă la coridor verde, v-am demonstrat astăzi. Îi place să-l pupe toți într-o…”, a declarat Ceban.

Declarațiile au fost făcute la ședința Consiliului municipal Chișinău, după ce a publicat pe Facebook o listă cu mai multe străzi unde s-a cerut, într-o singură zi, coridor verde pentru a evita ambuteiajele.

Ceban declară că „semafoarele erau reglate pentru cineva la culoarea verde ca să poată trece mai repede, iar ca semafoarele să revină la setările inițiale, era nevoie de 4 minute după 47 de astfel de intervenții într-o singură zi”.

Amintim că ambuteiajele sufocante din oraș dau bătăi de cap edilului Capitalei, și nu doar. Anterior, Ceban a dat vina pe guvernarea PAS și a declarat că ambuteiajele din oraș sunt create intenționat.

De dimineață, Ceban a mai declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Primăria Chișinău, că mai mulți funcționari de stat, „oameni buni” de pe la ministere solicită Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie, coridor verde în trafic.

Ion Ceban, de nenumărate ori, a taxat dur actuala guvernare și a acuzat-o de mai multe nelegiuiri, care potrivit lui, se produc în Capitală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *