Actualitate

VIDEO/ Liderul AUR, George Simion, mânjit cu cerneală pe față: A fost atacat în timpul manifestațiilor de la Iași

Liderul AUR a dispărut în timpul horei Unirii și a apărut murdar de cerneală. El a spus că nu știe cine a aruncat cu cerneală în el, dar că nu se lasă intimidat ce acest incident. Jandarmii l-au ridicat pe cel care i-a aruncat cu cerneala în față lui Simion.

George Simion a mers la Iași, pentru manifestările prilejuite de Ziua Unirii, iar la miezul nopții i-a luat la ceartă pe polițiștii veniți să controleze autocarul cu simpatizanții partidului său. 

Astăzi dimineață, liderii AUR au ajuns în Piaţa Unirii împreună cu participanţii la marşul unionist. Sunt echipe de jandarmi care impart măşti de protecţie sanitară. Manifestarea este organizată de către AUR.

Forţe de ordine importante de la Poliţia Locală şi Jandarmerie sunt în faţa Primăriei municipiului Iaşi.

„Ştim că Moldova este batjocorită, pentru că nu are acces la bunăstare”, a preluat George Simion ideea asociaţiilor proautostrada în discursul lui.

De asemenea, George Simion a mai spus: „Suntem astăzi aici pentru că este dreptul nostru să fim aici. Noi suntem reprezentanţii poporului român. Autorităţile au încercat să împiedice sonorizarea. Ruşine să le fie! Ei dau mii de euro pe spectacole şi artificii. Noi facem fără niciun leu. Toţi artiştii au venit pro-bono”, a spus, printre altele, George Simion. M

ulţimea scandează lozinci unioniste. După discurs, Simion a îndemnat lumea la horă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *