CSI / Rusia

VIDEO. Moscova, atacată din nou: Rușii anunță că au doborât două drone de luptă

Apărarea Antiaeriană a Federației Ruse a doborât două drone de lupte, în apropiere de Moscova. Primarul Serghei Sobianin a declarat că dronele au încercat să atace orașul în noaptea de 9 august, scrie Meduza.

„A existat o încercare de a survola orașul cu două drone de luptă. Ambele au fost doborâte de apărarea aeriană. Una din drone a fost doborâtă în zona Domodedovo, iar alta în zona autostrăzii Minsk”, a scris Sobianin pe canalul său de Telegram, la aproximativ trei dimineața. Potrivit acestuia, în urma incidentului nu au fost raportate distrugeri sau răniți.

De asemenea, ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat, la rândul său, că a oprit că pe teritoriul regiunii Moscova „o încercare a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu vehicule aeriene fără pilot”.

„Sistemele de apărare aeriană au distrus două UAV. Ca urmare a atacului terorist dejucat, nu au fost victime și nici pagube”, a spus ministerul.

Canalul de Telegram Shot susține că dronele a fost doborâte cu o diferență de 16 minute, la o distanță de 55 de kilometri una de cealaltă.

Mass-media rusă a distribuit imagini video care ar fi surprins momentul distrugerii dronelor în districtul Odintsovo și în cartierul Leninski din regiunea Moscovei.

Menționăm că, de la începutul invaziei rusești pe scară largă a Ucrainei, Moscova a fost atacată în mod repetat de drone. Așadar, în mai, dronele au atacat cupola Palatului Senatului din Kremlinul din Moscova și au lovit și clădiri rezidențiale din Noua Moscova și din centrul orașului. În luna iulie, două drone au lovit presupusul sediu al grupului de hackeri GUR de pe Komsomolskii Prospekt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *