Actualitate

VIDEO/ O conductă de peste 2 km în lungime a fost descoperită la granița ucraineano-moldovenească

În timpul verificării informațiilor operaționale despre posibile pregătiri pentru comiterea activităților ilegale de contrabandă, polițiștii de frontieră ai detașamentului Podolsk au găsit o țeavă de plastic cu diametrul de 32 mm pe malurile lacului de acumulare Cuciurgan.

Astfel s-a stabilit că conducta se întindea de la frontiera de stat sub apă și sub sol, iar capătul ei a fost depistat într-o gospodărie privată din satul Pavlovka, districtul Razdelnyansky.

Se presupune că contrabandiștii planificau să folosească conducta pentru transportul ilegal de alcool. De asemenea, în aceeași, oamenii legii ucraineni au găsit două recipiente goale cu un volum de 2000 de litri fiecare pentru eventuala depozitare a lichidului transportat ilegal.

Pentru demontarea conductei, au fost implicați scafandri din cadrul Departamentului de acțiuni speciale din detașamentul Gărzii Marine Odessa. În total, au fost demontați peste 2 mii de metri de țeavă din plastic, care au fost transferate pentru păstrare către departamentul Stepanovca al serviciului de frontieră ucrainesc. Acțiunile de investigație continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *