Actualitate

(VIDEO) O grupare specializată în trafic de droguri a fost reținută de poliție

Pe parcursul ultimelor luni, polițiștii au obținut informaţii operative despre existenţa unui grup criminal, care se ocupă cu traficul ilicit de canabis pe teritoriul mun. Chișinău și transportarea lor în Federația Rusă.

Din grup fac parte patru persoane, cu vârsta cuprinsă între 25 și 37 de ani, originari din Cahul, Leova, Cantemir și doi complici, de 58 și 64 de ani, originari din Cahul.

Zilele trecute, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliul unui suspect, poliţia a ridicat 14 pungi de canabis, ascunse într-o fântână de canalizare. În casa complicilor, forțele de ordine au depistat 65 de pahare din masă plastică în care erau plantate fire de cânepă, diferit utilaj şi substanţe chimice folosite la creşterea substanţelor narcotice.

La fel, polițiștii au ridicat 57 de pahare de cânepă, 10 plante verzi de marijuana, un dispozitiv confecţionat artizanal pentru întrebuinţarea marijuanei, 200 grame de marijuana uscată și 2 200 lei, bani primiţi pentru drogurile realizate în cadrul efectuării achiziţiilor de control.
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, figuranții riscă de până la 5 ani de închisoare. 

SURSA: POLITIK.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *