Actualitate

VIDEO/ Omorul din Corjova: Poliția a reținut suspectul, anterior a mai fost judecat

Proprietarul a mai comunicat și despre lipsa unui generator de lumină, a combustibilului destinat pentru funcțiunea acestuia, dar și a automobilului de marca „Lada” care aparținea victimei. Astfel, aproximativ la ora 04:55 în timp ce proprietarul fermei efectua anumite lucrări pe teritoriu, în locul unde era depozitat gunoiul, a depistat cadavrul care era acoperit cu iarbă și alte resturi furajere.

În cadrul cercetării cazului, polițiștii au constatat că, cu o zi mai devreme, victima a plecat de la domiciliu cu automobilul personal, fără a-i comunica soției direcția de deplasare.

În rezultatul examinării cadavrului de către medicul legist, preliminar s-a constatat că, decesul a survenit în urma leziunilor din regiunea capului cauzate cu un corp dur. În timpul cercetării încăperilor de pe teritoriul fermei a fost depistat un topor, pe el fiind vizibile urme de sânge.

Suspectul a fost depistat și reținut de către polițiști în jurul orei 13:00, în apropierea localității Leca din raionul Cantemir, în timp ce se deplasa cu automobilul răpit. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cantemir, anterior judecat. Actualmente activa la ferma în cauză în calitate de paznic și locuia în permanență pe teritoriul fermei.

Suspectul este reținut pentru 72 de ore pentru omor intenționat și tâlhărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *