Actualitate

VIDEO/ Poliția confirmă că „nesimțitul” care a parcat direct pe spațiul verde este de la Guvern. Ce măsuri au fost întreprinse?

„Ne-am autosesizat inclusiv pe cazul parcării neregulamentare a unui automobil ce aparține unei autorități din subordinea organului central executiv. Șoferul a fost identificat și sancționat cu o amendă și puncte de penalizare”, menționează Poliția Republicii Moldova.

Staționarea sau parcarea mijlocului de transport în locuri interzise se sancționează, conform Codului Contravențional al Republicii Moldova, cu amendă în mărime de la 900 până la 1500 de lei, aplicarea a 4 puncte de penalizare și ridicarea unității de transport cu transportarea la parcarea specială.

O mașină de model Dacia Duster a fost surprinsă, parcată direct pe spațiul verde, pe o stradă din centrul capitalei. Imaginile au fost postate de primarul Capitalei, care s-a indignat de nesimțirea șoferului. Astăzi dimineață, acesta a anunțat, într-un live, că a aflat cui ar aparține automobilul, mai exact, că acesta ar fi al Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.