CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Presa rusă: Kirilo Budanov, șeful serviciilor de informații militare al Ucrainei, ar fi fost grav rănit într-un atac cu rachete

Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirilo Budanov, ar fi fost rănit în timpul unui atac cu rachete rusești asupra sediului Direcției Principale de Informații din Kiev și se află acum într-un spital Bundeswehr din Berlin, relatează Ria Novosti și Hotnews.

Agenția de presă susține că o rachetă rusească ar fi nimerit aproape de biroul lui Budanov. Acesta ar fi fost scos de sub dărâmături și ar fi fost dus inițial în Polonia, iar ulterior a fost transportat într-un spital din Germania. Informația nu a fost confirmată de autoritățile de la Kiev.

„Conform informațiilor primite de forțele de securitate ruse din surse din Direcția Principală de Informații a Ucrainei, Kirilo Budanov a fost rănit în timpul unei lovituri rusești, în dimineața zilei de 29 mai, asupra clădirii Direcției Principale de Informații situată pe insula Rybalskyi din Kiev. O rachetă rusă a ajuns în biroul vecin al biroului lui Budanov”, a spus un angajat al agențiilor rusești de aplicare a legii, citând surse din Direcția Principală de Informații, pentru RIA Nosvosti.

Șeful spionajului militar al Ucrainei, Kiril Budanov, a apărut, într-un clip video, publicat în data de 11 iunie, în care tace timp de aproape 30 de secunde. La final, video-ul este însoțit de textul: Planurile iubesc liniștea.

Nu este clar însă când anume a fost făcută această înregistrare. Ultima data Budanov a apărut în public în data de 29 mai, notează Ziarul.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *