Actualitate

VIDEO/ Primarul de Bălți, internat la spital. Autoritățile locale țin în secret numărul angajaților infectați cu COVID-19

– Bună ziua, domnule Șmulschi, se poate câteva cuvinte pentru presă?
– Nu se poate.
– Noi încă ieri am solicitat.
– Perfect, solicitați mai departe.
– Deci, refuzați să discutați cu presa, da?
– V-am invitat? Avem o întâlnire astăzi?

Șefa Serviciului Sănătate Publică Bălți, Feodora Rodiucova, nu a fost nici ea deschisă cu presa. Aceasta a declarat că numărul persoanelor infectate este o informație confidențială.

– Avem nevoie de informația pe primărie, numărul celor vaccinați. Noi nu cerem nume, prenume, date personale, dar câte persoane sunt bolnave și câți sunt vaccinați.
– Ce ține de primărie, informațiile sunt confidențiale, precum la orice întreprindere.
– Nu este o întreprindere privată.
– Tinere, am spus, coborâți la etajul trei și solicitați informația de la viceprimar.

După ce a fost solicitată implicarea lui Nicolai Grigorișin, Feodora Radiucova a revenit cu un apel, fără a oferi însă mai multe informații.

„Numărul angajaților vaccinați este de aproape 75%. Numărul celor bolnavi nu este mai mic sau mai mare decât la celelalte întreprinderi din Bălți”, a declarat la telefon Feodora Rodiucova.

L fel și angajații Centrului de Sănătate Publică Bălți au refuzat să spună câți angajați ai primăriei sunt infectați cu COVID-19.

Vă amintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, Nicolai Grigorișin a fost diagnosticat pozitiv la Coronavirus. După ce municipiul Bălți a revenit la Cod Roșu de alertă epidemiologică, accesul în primărie este limitat, iar angajații primesc solicitările online sau la telefon.

În primărie activează aproape 250 de angajați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *