Actualitate

VIDEO/ Protest la Ministerul Sănătății: „Demisia doamna Nemerenco. Suneți cel mai slab administrator din domeniul sănătății pe care l-a cunoscut R. Moldova”

„Doamna Nemerenco este, probabil, cel mai slab ministru al Sănătății, cel mai slab manager și administrator din domeniul sănătății pe care l-a cunoscut R. Moldova în ultimii 30 de ani. De ce spunem acest lucru? Pentru că se calcă pe prea multe greble, se fac prea multre greșeli, care costă vieți omenești. Întâi de toate ar fi declarațiile din spațiul public, care seamănă vrajbă, neîncredere și scepticism alimentând teoriile conspirației cu atâta ardoare puse pe foc și pe jar de cei care sunt ostili situției pandemice”, a declarat Vlad Bilețchi, lderul AUR.

În contextul mai multor declarații făcute de ministra Sănătății, dar și a descoperirii făcute de Curtea de Conturi în urma unui audit, despre cele minim 7.000 de doze de vaccin administrate fiind cu termenul expirat, dar și alte încălcări, protestatarii cer demisia Alei Nemerenco, unimedia.info.

„Ceea ce faceți, doamnă Nemerenco, este slab de tot, este lipsit de profesionalism și demn de condamnare. Sunteți cel mai slab ministru din această guvernare și trebuie să vă dați demisia”, a mai adăugat Bilețchi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *