CSI / Rusia

VIDEO. Putin este surprins vorbind confuz și cu dificultate în timpul unei întâlniri oficiale

Deși apropiații dictatorului rus Vladimir Putin susțin că acesta se simte excelent, președintele Rusiei are o apariție în care este nefiresc de bulversat. Acesta a avut un scurt moment de derută și a început să vorbească incoerent la o întâlnire cu producătorii de drone. Astfel, au izbucnit iar speculațiile despre starea sa de sănătate.

Imagini bizare cu Vladimir Putin

„Discută cumva Putin despre obiectivele operațiunii militare speciale?”, s-a întrebat ironic Anton Gerașcenko, consilier al Ministerului ucrainean de Interne, care a postat pe pagina de Twitter fragmentul video cu bâlbâiala lui Putin tradusă în limba engleză.

„Colegii mei au vorbit despre problemele si barierele administrative cu care se confruntă si care îi împiedică să meargă înainte. Ele sunt de înțeles. Neclar, da, și apropo și de înțeles, am vrut să spun. Neclar de depășit, dar și asta e clar”, a declarat Putin.

Speculații despre sănătatea președintelui rus

Speculațiile despre sănătatea lui Vladimir Putin au luat amploare de când a ordonat trupelor să invadeze Ucraina la 24 februarie 2022. Acesta a apărut instabil în timpul aparițiilor publice, inclusiv la întâlnirile cu alți lideri mondiali, când își frământa în mod neobișnuit mâinile și picioarele.

De asemenea, înaintea unei întâlniri cu dictatorul belarus Alexander Lukașenko de la începutul războiului, mâna lui Putin a fost văzută tremurând, un semn aparent că ar suferi de Parkinson, arată câteva documente secrete ale serviciilor de informații ruse, scrie impact.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *