Actualitate

VIDEO/ Putin s-a făcut de râs: A uitat prenumele președintelui Kazahstanului

Din secvența apărută pe Internet și devenită virală, se înțelege clar că președintele rus cu greu încearcă să-și aducă aminte cum îl cheamă exact pe omologul kazah, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

Kasîm-Jomart Tokaev nu a reacționat în vreun fel. A rămas tăcut la confuzia privind prenumele său. De fapt, nu este prima dată când Vladimir Putin întâmpină dificultăți cu numele lui Tokaev.

În 2019, vorbind despre schimbarea președintelui în Kazahstan, și-a amintit numele complet al lui Nazarbaev (Nursultan Abișevici), dar pe Tokaev l-a numit, pur și simplu, „noul președinte”.

Internauții au făcut haz, comentând că, de data aceasta, liderul Kremlinului cel puțin a încercat să-și amintească prenumele. Au fost și din cei care au glumit că nu este exclus acum ca Tokaev să fie nevoit să-și modifice prenumele în „Kemel Jomartovici”.

Este de menționat că, la acea ședință a CSTO, Kasîm-Jomart Tokaev a mulțumit pentru ajutor membrilor (Organizația Tratatului de Securitate Colectivă din care fac parte: Rusia, Belarus, Armenia, Kirghizia, Tadjikistan, inclusiv Kazahstan) în legătură cu protestele din țară și a anunțat că, în două zile, va începe o retragere treptată a contingentului unit de menținere a păcii, odată ce misiunea principală a fost finalizată.

Astfel, timp de 10 zile trupele aliate ar urma să părăsească teritoriul kazah.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *