CSI / Rusia

VIDEO. Putin și Lukașenko în vizită la o mănăstire din secolul al XIV-lea: S-au închinat la icoane și și-au făcut cruce

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a fost luni, 24 iulie, în vizită la o mănăstire din secolul al XIV-lea împreună cu aliatul său fidel, Alexander Lukașenko, potrivit Sky News.

Aceștia au vizitat Mănăstirea Valaam, care se află pe o insulă destul de mică în mijlocul lacului Ladoga – cel mai mare lac din Europa.

Imaginile transmise de televiziunile ruse îl arată pe Putin cum se închină la icoane și își face cruce, urmat fiind de Lukașenko.

Putin a vizitat de mai multe ori această mănăstire, multe voci din spațiul rusesc susținând că dictatorul rus ar avea duhovnicul acolo.

Aceasta vine în contextul în care un grup de monitorizare consideră că luptătorii din Grupul Wagner au început să intre în Belarus, conform acordului încheiat după tentativa de lovitură de stat a grupului.

Între 3.450 și 3.650 de soldați au sosit într-o tabără în apropiere de Asipovici, un oraș situat la 230 km nord de granița cu Ucraina, potrivit Belaruski Hajun, un grup de activiști care urmărește mișcările de trupe în interiorul țării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Este egal cu zero faptul ca s-a inchinat la icoane, caci are pe maini sangele atator oameni si asta nu se spala oricate icoane ar pupa sau s-ar inchina. Este valabil si pt Lukasenko, pt ca este autor moral. Omoara oameni si apoi se roaga de iertare. Asta nu se poate, oricat si-ar dori cineva.

    1. Am uitat si de capii bisericii ortodocse ruse, care le dau sprijinul moral. La fel, si ei sunt pasibil de aceleasi pedepse divine, intrucat ei cu atat mai mult cunosc randuiala divina “sa nu ucizi” si “sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti”.

  2. Cei doi golani si capii biserici sfertodoxe ruse si belitoruse, degeaba se inchina la icoane cu cu degetele incrucisate.
    Blestemul iii va lovi in curand.Nuci nu va trece anul.Vorba proverbului:N-aduce anul ce aduce ceasul.
    P.S
    Ceasul ala furat din Berlin in 1945

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *