CSI / Rusia

VIDEO. Soloviov din nou deliră: „Ne vom întoarce la Paris și Berlin și îi vom judeca la Haga pe „bastarzii” din Europa”

Vladimir Soloviov, considerat propaganistul favorit al lui Putin, a amenințat într-un nou acces de furie că armata rusă se va întoarce la Paris și Berlin, și că îi va judeca la Haga pe „bastarzii” din Europa.

„Vreți un proces la Haga? Atunci vă vom judeca la Haga! Vom veni la Haga la fel cum am venit la Nürnberg (n.r. o referință la procesele de după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial) pentru a vă judeca, bastarzilor!”, exclamă Soloviov.

„Vom veni la Haga, ne vom întoarce la Paris ca în secolul XIX și la Berlin ca în secolul XX”, își continuă el amenințările, referindu-se la înfrângerea Franței în Războaiele Napoleoniene și a Germaniei naziste în 1945.

„Soldatul rus trebuie să le amintească din nou bastarzilor europeni în secolul XXI că trebuie să se gândească la noi cu respect! Vă vom forța! Va fi greu? Foarte. Vor fi atacuri asupra orașelor noastre? Da”, continuă el pe un ton grav.

„Vor primi naziștii europeni tot ce le pot da stăpânii lor americani? Bineînțeles. Vor impune sancțiuni suplimentare asupra noastră? Da”, mai afirmă Soloviov în monologul său.

Dată fiind referința la armamentele americane ce ar urma să fie trimise Europei, nu este clar dacă accesul de furie a lui Soloviov a fost declanșat de anunțul vizitei președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski la Washington, când este așteptat ca Joe Biden să anunțe oficial că SUA vor trimite sisteme Patriot Ucrainei, sau comentariile făcute la finalul lunii noiembrie de Ursula von der Leyen privind înființarea unei instanțe internaționale sub egida ONU care să judece crimele de război ale Rusiei.

De asemenea, vă amintim că propagandiștii făceau referiri tot mai des la un eventual proces la Haga privind crimele de război ale Rusiei.

La sfârșitul lunii noiembrie, Margarita Simonian, șefa canalului Russia Today, a vorbit despre acest lucru chiar în emisiunea lui Soloviov de la televiziunea Rossiya-1.

„Oamenii care se tem de [Curtea Penală Internațională de la] Haga, ascultați: ar trebui să vă fie frică să pierdem, să fim umiliți și să vă fie frică să vă trădați poporul”, afirma aceasta.

„Permiteți-mi să vă spun că, dacă reușim să pierdem, Haga, indiferent dacă va fi real sau ipotetic, va veni până și după un măturător stradal care mătură pietrele cubice din spatele Kremlinului”, susține ea.

„Nu intra în pădure dacă ți-e frică de Haga”, conchide ea un monolog mai lung, într-o aparentă referință la o zicală rusească: „nu intra în pădure dacă ți-e frică de lupi”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Gura păcătosului adevăr grăiește căci mentalitatea rușilor a rămas de secol XIX.Acest agarici frustrat uită că respectul se câștigă nu se impune cu arma.Dar una peste alta,aceste ieșiri pline de frustrare și nervozitate al lor mă face să râd în hohote :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *