CSI / Rusia

VIDEO/ Soloviov, surprins cu vânătăi pe față. Propagandistul se declară îngrijorat de evoluția luptelor în Ucraina

Propagandistul lui Putin, Vladimir Soloviov, se declară îngrijorat de evoluția luptelor din Ucraina într-o nouă apariție în care poate fi văzut cu vânătăi pe față.

„Sunt totuși îngrijorat. Bineînțeles că ne-ar plăcea ca ai noștri doar să înainteze dar în viață asta nu se întâmplă” declară Soloviov, adăugând că „știința are multe lucruri eterogene”.

„Important este cum se va termina totul”, spune acesta.

Intervenția lui Soloviov este mult mai liniștită decât cea din urmă cu câteva zile când un acces de furie al acestuia la adresa șefului diplomației europene, Josep Borrell, i-a lăsat consternați inclusiv pe invitații din emisiunea sa.

„Cum îndrăznești tu să îți deschizi gura mizerabilă să pui cuvintele ”fascist” și ”Rusia” laolaltă? Voi îi susțineți pe naziștii din Ucraina! Voi sunteți fericiți să vedeți ruși uciși! O cereți”, a afirmat el într-o tiradă provocată de faptul că Borrell ar fi catalogat Rusia ca fiind un stat fascist.

Biroul oficialului european clarificase însă, că vorbele acestuia au fost traduse greșit.

Spre sfârșitul lunii august, Soloviov a avut o reacție la fel de virulentă împotriva cancelarului german Olaf Scholz, pe care l-a comparat cu Adolf Hitler, despre care a spus în mod repetat că ar fi idolul și modelul liderului de la Berlin.

Vladimir Soloviov, apariție spășită cu vânătăi pe față

Scurta intervenție a lui Soloviov privind îngrijorarea față de situația din Ucraina s-a viralizat pe platformele social media, numeroși internauți și observatori străini ai războiului declanșat de Vladimir Putin pe 24 februarie remarcând mai degrabă vânătăile vizibile de pe fața acestuia, transmite Hotnews.

De asemenea, situația a fost remarcată și de jurnalistul Francis Scarr de la BBC, cel care a catalogat comentariile propagandistului la adresa lui Olaf Scholz ca fiind unul dintre cele mai șocante momente pe care le-a văzut la televiziunile rusești.

Scarr, care a devenit cunoscut după izbucnirea războiului din Ucraina datorită monitorizării presei și televiziunilor din Rusia, a venit ulterior cu o actualizare, afirmând că un reporter rus l-a sunat pe Soloviov și l-a întrebat ce a pățit.

„Chiar nu ai nimic altceva de făcut cu viața ta? Nu e treaba ta nenorocită!”, a răspuns prezentatorul TV (n.r. e posibil că aici traducerea britanică să fi fost mai elegantă decât răspunsul propriu-zis al lui Soloviov).

Totodată, jurnalistul de la BBC a mai arătat că la următoarea intervenție în direct a lui Soloviov vânătăile acestuia dispăruseră „în mod magic”.

Apariția neobișnuită a prezentatorului TV rus a declanșat un val de ironii pe platformele de socializare, numeroși internauți speculând că alcoolul a fost cumva implicat. Alții au remarcat că este posibil ca Soloviov să fi supraviețuit după ce a căzut de la geam.

Comentariile propagandistului rus despre situația din Ucraina au venit în contextul în care forțele armate ucrainene au reușit să recaptureze teritorii în estul țării și își continuă contraofensiva declanșată săptămâna trecută în Herson, aceasta intrând joi în a 11-a zi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. A fost vizitat de camatari, ca nu si-a achitat datoriile. Oare cate traznai mai trebuie sa debiteze pe postul TV ca sa si le achite ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *