CSI / RusiaInternaționalRăzboi

VIDEO/ Televiziunile lui Putin cer direct uciderea lui Zelenski și a întregului guvern ucrainean. Rușii amenință și Polonia: „Vom merge până la Varșovia”

Într-un nou moment de delir la televiziunile rusești, un politolog a cerut în direct la postul Rossyia-1 uciderea întregului guvern al Ucrainei și al parlamentului țării, prezentatoarea emisiunii vorbind și despre nevoia de a merge „până la Varșovia”, scrie Hotnews.

„Zelenski nu va semna niciodată niciun fel de capitulare. Asta este clar deja. Ar trebui să ne gândim serios la lichidarea conducerii naziste a acestei țări, incluzându-l aici nu doar pe Zelenski și cercul său de consilieri apropiați, dar și Rada (n.r. parlamentul ucrainean) și întregul guvern care în prezent comite un genocid total împotriva propriului popor”, susține politologul Mihail Markelov.

„Aceasta ar trebui să fie ținta noastră numărul unu, după modul în care teroriștii au fost ținta principală pentru Israel, ei i-au distrus peste tot în lume. Așa ar trebui noi să îi distrugem pe criminalii naziști. E inutil să îi judecăm, să îi fugărim pe tot teritoriul Ucrainei. Obiectivul nostru este să eliberăm acest teritoriu de naziști și să creăm o viață normală, pașnică acolo”, își continuă acesta discursul.

De asemenea, Markelov mai susține că „astăzi nimeni nu luptă pentru Ucraina, nu există asemenea oameni fiindcă și oamenii simpli o văd drept o țară care, din păcate, s-a dezintegrat și este condusă de un regim inadecvat”, adăugat acesta.

„Nu vă simțiți prost, o să o construim la loc”, în îndeamnă el pe ceilalți invitați, într-un aparent moment de introspecție, înainte de a reveni imediat și preciza că ucrainenilor li se va permite să trăiască în Polonia.

Apoi, acesta este întrerupt de prezentatoarea Olga Skabeeva care amintește de afirmațiile lui Putin din declarația de război citită de acesta pe 24 februarie, aceasta avertizând însă că după ce americanii au livrat rachete Kievului și dacă vor livra și sisteme cu o rază de 300 de kilometri, „nu ne vom putea opri”.

„Vom merge până la Varșovia”, susține Skabeeva.

Televiziunile rusești au îndemnat la comiterea unui genocid în Ucraina

Într-un moment și mai halucinant care a avut loc tot într-o emisiune a postului Rossyia-1 la sfârșitul lunii mai, unul dintre deputați îndemna deschis la comiterea unui genocid în Ucraina, afirmând că două milioane de ucraineni trebuie uciși.

Alexei Juravliov, un membru al Dumei de Stat, camera inferioară a parlamentului de la Moscova, a citat un sondaj de opinie prezentat în Rusia care afirma că 40% din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor dedicate victoriei în al Doilea Război Mondial.

„36% sunt neutri. Sunt neutri doar fiindcă le este frică, trei sferturi din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor. Doar 19% sunt pentru acest lucru. Dacă le reinstalăm creierul corect, încă 12-15% vor crede că nu trebuie făcut acest lucru”, susținea parlamentarul rus la momentul respectiv.

„Așadar, doar maxim 5% sunt incurabili. Spus mai simplu, două milioane de persoane care sunt pregătite să recreeze [Waffen] SS-ul, [Batalionul] Azov sunt fasciști SS, forțele armate ale Ucrainei sunt Wehrmacht-ul, se vede clar. Acele două milioane de persoane ar fi trebuit fie să părăsească Ucraina, fie să fie denazificați, adică distruși”, propunea Alexei Juravliov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *