Actualitate

VIDEO/ Un tânăr de 19 ani, reținut și cercetat penal: A sustras un telefon în valoare de 17 mii de lei

La 11 noiembrie în jurul orei 04:00, un tânăr a solicitat intervenția polițiștilor sec. Botanica, comunicând că a fost agresat și deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe str. N.Zelinski. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica și grupa specializată pe jafuri, transmite echipa.md.

Victima, în vârstă de 18 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se îndrepta spre casă, un individ s-a apropiat și aplicând violența asupra lui, în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model ,,IPHONE XR”, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 17 200 lei. Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Botanica suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut.

Suspectul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *