Politică

VIDEO. Va fi răsturant sau nu Guvernul Gavrilița astăzi? Grosu: „Moțiunea de cenzură va fi dezbătută la ora 17:00”

Moțiunea de cenzură înaintată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) împotriva Guvernului Gavrilița are „zero” șanse să fie susținută joi, 22 septembrie, la ședința Parlamentului, unde va fi dezbătută. Astfel de eclarație a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, la începutul ședinței, transmite Realitatea.md.

De asemenea, Grosu a precizat că, „opoziția nu face nimic altceva decât să manipuleze și să speculeze”.

„Zero, cum au fost și alte moțiuni simple ale opoziției, care înafară de a specula și intoxica spațiul public. Nu știu să facă altceva nimic. Măcar odată să aibă curajul de politicieni să iasă și să spună ce se întâmplă în Ucraina. Măcar odată vreau să-i văd, să prindă la acest curaj. În rest, manipulări încercarea de a ieși în evidență. Nimic concret” a conchis Grosu.

După aprobarea odinei de zi, președintele Parlamentului a spus că moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută la ora 17:00.

„Moțiunea de cenzură va fi dezbătută la ora 17:00. Până atunci examinăm subiectele de pe ordinea de zi pe care reușim, iar la ora 17:00 va veni prim-ministra țării în Parlament pentru a răspunde la întrebările deputaților”, a adăugat Grosu în debutul ședinței Parlamentului.

Menționăm că săptămâna trecută BCS au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *