Actualitate

Vieti spulberate de incendii

In primele sapte luni ale anului curent, in R. Moldova au avut loc 1297 de incendii, in urma carora au decedat 98 de persoane. Dintre acestea, 62 de incendii au fost inregistrate in sectorul Buiucani, or. Chisinau, fiind cauzat un prejudiciu material de 892.988 lei. Datorita interventiei Detasamentului de pompieri din sect. Buiucani au fost salvate 20 de persoane.

Un incendiu cu urmari tragice s-a produs la 31 ianuarie la Truseni, rapind viata unui om. Un alt incendiu soldat cu jertfe omenesti a avut loc la 26 februarie, cand a luat foc incaperea pazei obiectivului ICS „Red Union Fenosa” SA din str. C. Stere 20. La 3 septembrie, pe la ora doua noaptea, intr-o casa de locuit din or. Durlesti a izbucnit un incendiu in urma caruia a decedat proprietarul imobilului.

Serviciul salvatori si pompieri roaga cetatenii sa se abtina de la utilizarea necontrolata a surselor de energie termica si a focului deschis, iar cand se afla in sanul naturii sa evite aprinderea focurilor care in conditii de umiditate redusa ar putea duce la izbucnirea incendiilor.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *