Actualitate

Vlad Țurcanu: „Sub presiunea opiniei publice, dl. Popescu a retractat ce a spus, dar nu cred că a renunțat să creadă în asta”

Ar trebui să nu ne jucăm cu declarațiile, pentru că sunt oameni care au avut de suferit în războiul de pe Nistru, a subliniat analistul în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la Radio Chișinău, adăugând că Guvernul condus de Maia Sandu nu are nevoie de asemenea ”pilule amare”.

„Ați văzut că sub presiunea opiniei publice, dl. Popescu a retractat ce a spus, dar nu cred că a renunțat să creadă în asta. Pentru că, altfel, de ce ar fi vorbit despre așa ceva? Cred că vor mai fi și alții care vor fi tentați să se joace cu asemenea declarații. Guvernul Maiei Sandu nu are nevoie de asemenea ”pilule amare”, pentru că pe margine stau diverși cârtitori, unii dintre ei, adepți ai Partidului Democrat, care se erijează acum în mari patrioți și ei nu au fost, nici când erau la guvernare, nici acum nu sunt. Ar trebui să nu ne jucăm cu declarațiile, pentru că sunt oameni care au suferit în războiul din 1992, sunt acte doveditoare că a fost o agresiune a Federației Ruse.”

https://radiochisinau.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *