Actualitate

Vladimir Putin și-ar fi bătut soția / Declarații șocante: „Nu poți să-l lași să bea: e un sadic”

Dictatorul rus Vladimir Putin are tendințe sadice, a dat asigurări fostul său prieten Serghei Pugaciov.

Fostul bancher și miliardar rus Serghei Pugachev a povestit o conversație personală cu Lioudmila Putina, pe vremea când aceasta era încă căsătorită cu dictatorul rus Vladimir Putin. Ea s-a plâns de cruzimea soțului ei. Pugaciov a oferit detalii despre această conversație într-un interviu cu jurnalistul ucrainean Gordon.

Potrivit miliardarului, conversația a avut loc la conacul dictatorului din Novo-Ogarevo, unde au băut vin “în bucătărie”. Putin s-a lăsat “dus de val” și a cerut continuarea banchetului, lucru pe care soția sa l-a luat foarte dureros și chiar a plâns.

“Am băut câteva pahare fiecare. Am spus: “Hai să mai bem ceva”. – Și Ludmila îmi spune: “Asta e, te rog să nu torni! – Și el spune: “Haide, e în regulă, voi bea…” – S-a lăsat puțin dus de val. Am băut ceva. Apoi Ludmila a izbucnit în lacrimi și a plecat… Până la urmă ne-am despărțit – Ludmila plângea. I-am spus: “Ce s-a întâmplat, de ce ești așa de supărată?”. – Și ea spune: “Nu-l poți lăsa să bea! Înțelegi ce sadic este? El bea, începe să mă apuce, să mă împingă, să facă mișcări de judo pe mine. Apoi sunt vânătă o săptămână, nu pot ieși afară!”. – Pugachev a spus.

El a sugerat că Putin nu era în toate mințile. Acest lucru, a spus el, a fost indicat și de faptul că dictatorul rus a reluat practica asasinatelor politice, inclusiv în străinătate. Se pare că o viață umană nu valorează nimic pentru președintele rus.

Interviul integral aici, traducerea TIMPUL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *