miel
Ciorbă de miel
Culinar.md
12 aprilie 2012
Ciorbă de miel
Leuşteanul este o plantă europeană, descoperită şi folosită pentru prima dată în bazinul Mării Mediterane, pe teritoriul Italiei, Greciei şi…
Ritualul duminicii de Paşte
Culinar.md
11 aprilie 2012
Ritualul duminicii de Paşte
O atmosferă de sărbătoare este atunci când casa miroase a friptură de miel, drob de miel, pască, cozonac, prăjituri şi…
Meniu de Paşte
Sănătate
24 aprilie 2011
Meniu de Paşte
Depinde de fiecare familie cât este de tradiţionalistă sau nu. Aceste bucate specifice sărbătorilor de Paşte pot fi înlocuite după…
Carnea de miel, cu bune și cu rele
Sănătate
5 aprilie 2010
Carnea de miel, cu bune și cu rele
Carnea de miel este gustoasa si bogata in proteine, dar are o concentratie destul de mare de colesterol.
Carnea de miel, cu bune și cu rele
Sănătate
5 aprilie 2010
Carnea de miel, cu bune și cu rele
Carnea de miel este gustoasa si bogata in proteine, dar are o concentratie destul de mare de colesterol.
Drob de miel
Culinar.md
2 aprilie 2010
Drob de miel
Romanilor le place carnea de miel si prepara de Paste aceleasi mancaruri traditionale in fiecare an. Nu lipseste friptura, drobul…
Friptură de miel la cuptor
Culinar.md
1 aprilie 2010
Friptură de miel la cuptor
Masa din prima zi de Pasti este un prilej de reunire a familiei, decurgand dupa un adevarat ritual. De pe…