Politică

Ghimpu: Cine dintre colegii AIE este gata să voteze proiectul lui Putin?

Doar cei care urmăresc să facă alianţă cu PCRM merg cu ei la întrevederi”, a declarat astăzi, Mihai Ghimpu, spunând că de altfel, „nici ORAL nu a primit invitaţie din partea PCRM pentru o eventuală întâlnire”.

„La mine nervii sunt normali, n-am probleme cu nervii, la mine nervii sunt tari”, a răspuns Ghimpu referitor la declaraţiile de miercuri ale lui Voronin, prin care liderul comunist spunea că „va trimite un alt coleg de partid să se întâlnească cu Ghimpu (în cazul întrevederilor dintre partide privind alegerea preşedintelui), unul cu nervii mai tari”.

Noi nu vrem să fim ’tuzic”, a mai spus Ghimpu, adăugând că „harbuzul demult s-a copt, încă astă vară”.

Ghimpu mai crede în viitorul Alianţei şi că preşedintele va fi ales în cadrul AIE. „Comuniştii susţin proiectul lui Putin (Uniunea vamală euro-asiatică). Cine dintre colegii mei de Alianţă este gata să construiască un aşa proiect?”, a întrebat retoric liberalul.

„Marea greşeală a lui Voronin este că nu l-a votat pe Lupu preşedinte”, ceea ce a făcut ca între cele două partide să nu mai existe nicio cale de dialog”, a mai declarat Ghimpu în cadrul conferinţei de presă privind vizita la Bruxelles a conducerii PL.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *