Horoscop

Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 august. Zodiile au parte de liniște și armonie

Berbec

Aspectele actuale pot aduce tot felul de oportunități atât din punct de vedere romantic, cât și social. E un moment bun pentru a te ocupa de sufletul tău, dar și de treburile rămase restante pe lângă casă. Folosește culoarea bej si cifra 4 pentru un plus de noroc, scrie impact.ro.

Taur

Casa ta este acolo unde inima se simte bine, în liniște și în armonie. E un moment bun pentru a face ordine sau pentru a aduce niște schimbări pozitive, care se încarce cu energie bună. Culoarea verde deschis si cifra 2 îti vor aduce mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Gemeni

Aspectele actuale pot să aducă tot felul de oportunități interesante în sectorul social. Luna este cea care te susține să ieși în evidență și să știi exact ceea ce îți dorești să primești de la cei din jur. Folosește cifra 6 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale vin pe casa banilor și a câștigurilor pe termen lung pe care tu ți le dorești. E foarte important ca în acest moment să încerci să fii organizat în tot ceea ce ține de cheltuieli. Culoarea indigo și cifra 8 pot fi folosite pentru un plus de noroc pe tot parcursul zilei.

Leu

Aspectele actuale vin pe casa parteneriatelor și a relațiilor pe care le ai cu cei din jur. E un moment bun pentru a-ți arăta loialitatea și încrederea, dar și pentru a-i motiva pe ceilalți să faceți tot felul de activități distractive. Culoarea piersică și cifra 4 îți pot aduce un plus de noroc.

Fecioară

Aspectele actuale te ajută să fii mult mai creativ atunci când vine vorba de munca ta. E un moment bun pentru a lucra și la aspectul spiritual, pentru a te încărca cu energie pozitivă și pentru a face planuri de viitor. Culoarea Capucin și cifra 4 îți pot aduce un plus de noroc.

Balanță

Aspectele actuale indică faptul că începi să reiei din nou controlul asupra programului tău și asupra modului în care ești obișnuit să faci lucrurile. Încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta și să faci din totul și o distracție. Folosește culoarea denim și cifra 8 pentru un plus de noroc.

Scorpion

Aspectele actuale vin pe casa carierei și a anumitor lucruri care trebuie să fie rezolvate urgent în acest sector. E momentul să iei inițiativa și poate chiar să pornești într-o nouă aventură care să îți aducă liniște mentală. Folosește culoarea auriu si cifra 1 pentru pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale vin pe casa responsabilităților pe care le ai vizavi de cei din jurul tău. Poate că e un moment bun în care să încerci să te relaxezi mai mult și să faci activități distractive. Folosește culoarea mov și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale pot să îți aducă în următoarea perioadă o oportunitate pe care o aștepți de ceva timp. Ambițiile tale și energia pe care o depui într-o anumită direcție se aliniază așa cum e mai bine pentru tine. Folosește culoarea mov deschis cifra 5 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale îți dau mai multă încredere în tine și în puterea ta personală, ceea ce înseamnă că ești susținut pe sectorul relațiilor pe care le ai cu cei din jurul tău. E momentul în care să îți creezi propriul tău plan legat de viitor. Folosește culoarea roz și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale îți indică faptul că ești pe drumul cel bun în relațiile cu ceilalți, iar pe de altă poți avea niste semnale de alarmă atunci când vine vorba de sectorul sănătății. E momentul să faci niște schimbări importante, dar și să folosești cifra 3 și culoarea bej pentru mai mult noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *