Actualitate

Un tată ce şi-a abuzat fiica, care a dezvoltat 2.500 de personalităţi diferite, condamnat la închisoare

De la 4 până la 11 ani, Jenny Haynes (foto), al doilea copil dintre cei trei ai lui Richard Haynes, a fost violată în mod regulat de tatăl ei în mod violent, inclusiv torturată, când locuia în Sydney. În 1981, când avea 11 ani, familia s-a reîntors în Marea Britanie, unde ulterior părinţii au divorţat.

Pentru a menţine tăcerea asupra abuzurilor sexuale, tatăl o ameninţa că o va omorî pe mama ei şi o supunea unei maltratări psihice care i-a provocat tulburări mentale.

Pentru a putea supravieţui dramei şi durerii provocate de abuzuri, Jenny Haynes, care a renunţat la anonimatul oferit victimelor abuzurilor sexuale de justiţia australiană, suferă de tulburări de comportament şi de identitate disociativă prin care a dezvoltat 2.500 de personalităţi.

 

„Sunt emoţionată că tati m-a văzut şi m-a auzit azi”, a spus cu un zâmbet larg şi entuziasm copilăresc Symphony, fetiţa de 4 ani şi una dintre cele 30 de personalităţi care au depus mărturie împotriva lui Richard Haynes.

Jenny s-a referit la Symphony ca la cea „care ne-a salvat vieţile”, însă apoi a apărut Muscles – alta dintre personalităţi – care a început să blesteme şi să-l numească „ticălos” pe tatăl său.

Richard Haynes s-a declarat vinovat după mărturia fiicei sale, dar „nu pentru că ar fi fost tulburat” de enormitatea faptelor sale, ci pentru că nu a putut să o pună la punct pe ‘Symphony’ care a povestit cu lux de detalii, ceea ce i-a făcut tatăl ei în toţi aceşti ani.

https://www.digi24.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *