Actualitate

75 de șoferi în stare de ebrietate

Operaţiunea s-a desfăşurat pe întreg teritoriul țării, iar scopul a fost verificarea respectării de către conducători a Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi depistarea şoferilor care conduc beţi la volan.

Operaţiunea Zero Grade face parte din cadrul Campaniei Nopţile Albe.

Peste 65 la sută din transferurile din 2012 vin din Rusia

Ponderea transferurilor de mijloace băneşti efectuate din Rusia către persoane fizice din Republica Moldova s-a ridicat în anul 2012 la 65,6 la sută din totalul de aproape 1,5 miliarde dolari SUA, comunică MOLDPRES cu referinţă la date ale Băncii Naţionale a Moldovei (BNM).

De altfel, BNM mai constată că în 2012 transferurile din Italia au avut o pondere de 9,1 la sută din total, din Israel – 5,4 la sută, din SUA – 4,9 la sută, din Franţa – 1,3 la sută. Transferurile din primele cinci ţări de provenienţă a transferurilor reprezintă 86,3 la sută din total.

Judecătorul Zubati demis

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind eliberarea din funcţie a judecătorului de la Curtea de Apel Chişinău, Grigore Zubati, pentru abateri disciplinare, relatează serviciul de presă al Preşedinţiei.
 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.