Eveniment

A ascuns țigările în farul autoturismului

Polițiștii de frontieră români au reținut o doamnă de 50 de ani în zona unei piețe din Galați care aparent se ocupa cu vânzarea de rafie. După verificarea sacoșelor, polițiștii au descoperit 4500 de țigarete de diferite mărci cu timbru de acciză al R. Moldova.  Femeia a declarat că le-a colectat de la diferite persoane, având intenţia de a le comercializa pe raza municipiului Galaţi. Țigările au fost confiscate.  

În aceeași zi, la punctul de trecere a frontierei Stânca, inspectorii vamali au reținut un cetățean cu dublă cetățenie Ivan S. care a încercat să transporte 60 de pachete de țigări marca Monte Carlo ascunse în bordul autoturismului. Cetățeanul Ivan S. a mai încercat să introducă ilegal țigări în România, motiv pentru care poliția de frontieră i-a intentat un dosar penal pentru contrabandă. 

Un alt cetățean român, Mihai S., în vârstă de 26 de ani, a ascuns în bancheta din față și într-un loc special amenajat pentru farul din dreapta a autoturismului 2600 țigarete de diferite mărci cu timbru de acciză al R. Moldova. Tânărul a încercat să transporte țigările pe la punctul de trecere a frontierei Sculeni. Autoritatea vamală română i-a aplicat o amendă de 5000 RON și i-a reținut autoturismul până la plata amenzii. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *