Actualitate

Accident în sectorul CIOCANA al capitalei. În mașina RĂSTURNATĂ se afla și un bebeluș / VIDEO

Primele imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre. În acestea se observă un taxi avariat, iar la câțiva metri distanță, o mașină răsturnată pe carosabil. Potrivit sursei în mașina inversată se afla și un bebeluș. Aceasta se deplasa de pe strada Nicolae Dimo, când la un moment dat s-a tamponat cu taxiul care venea din direcția străzii Alecu Russo. 

La fața locului a fost imediat chemată poliția și ambulanța. Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati, a declarat că taximetrul era condus de un bărbat de 30 de ani, iar mașina inversată de un șofer de 31 de ani. Martorii le-ar fi declarat polițiștilor că în mașina care s-a răsturnat se afla un bebeluș cu mama lui, la venirea oamenilor legii, însă la locul impactului erau doar șoferii.

 

Din fericire, coliziunea nu s-a soldat cu victime. Agenții de la secția accidente rutiere urmează să stabilească care dintre conducătorii auto a provocat impactul.Acesta riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare. 
echipa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *