Alimente despre care nu știai că te ajută să slăbești
Dacă, însă, îi alegeți pe cei roșii și dulci, îi fierbeți sau îi coaceți, veți obține doar 80 de calorii la suta de grame, față de 400 cât au în forma prăjită. Dacă, pe lângă asta, după aplicarea tratamentului termic, îi lăsați să se răcească, amidonul se va transforma în amidon rezistent care acționează exact ca o fibră alimentară, adică favorizează tranzitul intestinal, deci vă ajută să slăbiți și să vă reglați metabolismul, precizează jurnalista într-o postare pe blogul personal.
Și vorbeam despre combinațiile proaste care-i taie cartofului toate aceste efecte benefice asupra siluetei: niciodată nu se asociază cu proteine sau alte surse de amidon. Deci nu cu brânză, carne, ouă sau făinoase. Doar cu legume.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!